Milyen az első benyomás rólad?

Mind tisztában vagyunk vele, hogy nagyon fontos az a bizonyos „első benyomás”. Sőt egyesek szerint az első benyomást nagyon nehéz, néha szinte lehetetlen visszafordítani, ha negatív vélemény alakul ki. Ám ez így van akkor is, ha valaki már elsőre szimpatikus. Éppen ezért rendkívül fontos bármilyen kapcsolatban az első találkozás, hiszen a továbbiakhoz ez adja meg a kapcsolat alaphangulatát.

Lehet akár baráti, párkapcsolati vagy éppen munkahelyi interjú, fontos, hogy a lehető legjobb „első benyomást” tegyük.

001_fashion01_vogt

A mai felgyorsult világban előfordul, hogy az első találkozás nem személyesen, hanem például valahogy interneten keresztül történik. Lehet, hogy a következő ember, aki megváltoztathatja életünket a facebookon, egy önéletrajzban, valami társkeresőn vagy a vállalkozásunk honlapján találkozik velünk először.

Milyen lesz az első benyomása?

tom_20150826_021_ps

Magabiztosságot, nyitottságot sugall a profilképünk?

mirjam_20160322_008

„Egy kép többet ér ezer szónál”, miért ne lehetne ez a kép olyan, ami a legelőnyösebb oldalunkat mutatja?

Ha szeretnél jó benyomást tenni, még a személyes találkozó előtt, kérlek oszd meg ezt a bejegyzést és lájkold a VogtFotoBlog facebook oldalát, hogy nyerhess egy INGYEN portréfotózást.

Mindenki megérdemli, hogy készüljön róla egy profi fénykép.


A nyereményjáték 2016. május 16-ig tart.
Az ingyen portréfotózás, azok közt kerül kisorsolásra, akik lájkolták a VogtFotoBlog facebook oldalát (www.facebook.com/vogtfotoblog/), valamint a bejegyzést is megosztották. A nyertest véletlenszerűen sorsoljuk ki, és legkésőbb május 18-án derül ki, ki nyerte az INGYEN fotózást.
Figyeljétek a VogtFotoBlog facebook oldalát!