Rólam

balaton_20150804_130-Edit

Vogt Gergely vagyok, 1987-ben születtem Budapesten.

Érettségi után a Budapesti Szolgáltató- és Kézművesipari Szakképző Iskolán elvégeztem a fényképész és fotótermék kereskedő szakot. Eközben egy újpesti műteremben elsajátítottam a portrézás alapjait. Akkori mesteremmel számtalan iskolában és óvodában megfordultunk, rengeteg egyéni gyermekfotó elkészítésénél lehettem jelen, ekkor még persze csak segédként. Két év alatt sok tapasztalatot szereztem és ez által a szakmát is egyre jobban megszerettem.

Persze nekem ez még nem volt elég, így elvégeztem a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) – Bálint György Újságíró Akadémia fotóriporter szakát is. Szerencsésnek mondhatom magam, mert nagyon jó tanáraim voltak, akik folyton különböző feladatokkal bombáztak. Ennek köszönhetően rajzolódott ki bennem, hogy melyek azok a területek a fotográfiában, amelyek a legjobban inspirálnak. Rájöttem, hogy olyankor tudom a legtöbbet kihozni magamból, amikor saját magam teremthetem meg a megfelelő körülményeket. Attól kezdve én akartam a „fényt képezni”. Egy rövid állásinterjú után, helyet kaptam az ELLE Magazin fotóstúdiójában, ahol folyton folyvást stúdióvakuk vettek körül és lassan megtanultam átvenni az irányítást a fény felett, amit a mai napig nagyon élvezek.

Ma a saját vállalkozásomat építem, bővítem a kapcsolatrendszerem. Főként portré, épület és rendezvényfotózásokat vállalok, és csak az foglalkoztat, hogy a legjobb minőséget biztosítsam a megrendelőim számára.

Korábbi munkáim, ügyfeleim: